RUCOLA SLA bakje
€0.00
Op voorraad
Productgegevens
Bakje 150 gram
Rucola heeft een pittige, iets bittere, nootachtige smaak. Andere namen voor rucola: roquette, raketsla, notensla en mosterdkruid.
Rucola kun je zo gebruiken:
- Rauw als aanvulling op andere slasoorten.
- Rauw op een volkorenbroodje 30+ kaas of (rauwe) ham.
- Rauw als salade met tomaat en mozzarella.
- Rauw door een warme pasta met pijnboompitten en ricotta.
- Kort gekookt en gepureerd met wat olijfolie kan het een pittige smaakmaker zijn voor soepen, sauzen en warme bijgerechten.
- Als alternatief voor basilicum bij het maken van pesto.
- Als garnering op carpaccio, tomatensoep, pizza.
- Rauw als basis voor stamppot met bijvoorbeeld zongedroogde tomaten en pijnboompitten, oude 30+ kaas of pancetta.
Bewaar dit product voor later
Toon prijzen
EUR