AMANDINE stevig in de schil koken
€0.00
Op voorraad
Productgegevens
per kilo bak
RECEPT
INGREDIËNTEN
12 kleine vastkokende Amandine aardappelen
2 teentjes knoflook, geperst
2-3 theelepels chilipoeder
6 eetlepels olijfolie
BEREIDEN
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Spoel de aardappelen onder stromend water schoon en snijd ze om de 3 millimeter in tot op 1 centimeter van de onderkant.
Meng in een kommetje de knoflook, het chilipoeder en de olijfolie. Bestrijk de aardappelen royaal met het oliemengsel.
Leg ze in een lage ovenschaal en bak ze in de oven in ca. 45 minuten goudbruin en gaar. Bestrijk ze regelmatig met het oliemengsel. Maal er zout en peper boven.
Lekker bij lamsvlees, wild of vis.
Bewaar dit product voor later
AMANDINE stevig in de schil koken
Toon prijzen
EUR